Šta je tražila, to je dobila: Milijana u suzama, Milojko neće ni da je poljubi!

Autor:

Zabava

23.04.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović (21) šokirala je javnost kada je u medijima priznala da je verena sa Milojkom Božićem (74), a onda su ušli u rijaliti "Parovi" gde je njihova veza pala na ispitu.

Foto: Prntscrin
Sad plače, ali suze ne pomažu... Milijana i Milojko

Milijanu je odmah po dolasku u rijalti počeo da spopada oženjeni političar Aleksandar Požgaj koji ju je mazio, grlio, zadizao joj suknju i kog je Bogdanovićeva pre nekoliko dana poljubila. Ovaj poljubac bio je kap koja je prelila čašu jer je Milijani verenik Milojko postavio ultimatum da odluči s kojim od njih dvojice će biti.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Neće više ni d aje pogleda...

Međutim, kako ona nije mogla da se odluči i nastavila je dvostruku igru, Božić danas nije hteo ni da poljubi svoju verenicu što je njoj teško palo. Da sve bude još gore, u toku današnjeg dana Ivanija je ušla u spavaću sobu i pred Milojkom kazala Milijani da je zove Aleksandar što je pogoršalo njeno odnos sa vremenšnim verenikom.

Naime, Milijana je krišom od svih plakala zbog Milojkovog hladnog odnosa prema njoj, a onda mu priznala da je svesna da je on dobar, a Požgaj loš.

- To što ja odem do tebe, pa se vratim je da bih shvatila šta ostavim. Odem kod lošeg, a ostavim nešto ekstra - rekla je Bogdanovićeva pokušavajući da se opravda.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Završila s Požgajem u kupatilu...

Međutim, učesnici "Parova" joj to nisu uzeli kao olakšavajuću okolnost, već su je izvređali:

- Ovo je jedna seljanka, koja je građena kao Oliva i došla je ovde zbog Milojka, nema ništa da pokaže - dobacivao joj je Conja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading