Požgaju žena preti razvodom zbog Milijane!

Autor:

Zabava

03.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Požgaja na Vaskrs je posetila supruga Ivana, koja mu je zapretila razvodom ukoliko ne prestane da se igra sa Milijanom Bogdanović. On je preksinoć pred svima rekao da ne oseća ništa prema verenici Milojka Božića iako ju je danima opsedao, zavodio i pokušavao da je odvuče u krevet.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zapretila mu razvodom, Ivana i Požgaj...

Naime, otkako je Ivana bila u vili "Parova", odnos Požgaja i Milijane se promenio jer, kako su ukućani potvrdili, supruga mu je dala ultimatum - ako ne ostavi Milijanu u vili, sledi razvod braka.

- Rekla je samo da se ne pipkam sa drugim devojkama. Da nisam oženjen, jedina devojka s kojom bih bio je Ivanija, četvrtkom, kad je pijana. Milijana me uopšte ne zanima. Juče me je zvala da mi pokaže koliko je gipka, super, pokazala mi je. Ja sam je pre dva dana upozorio da ne mogu ništa da joj pružim. Stavio sam tačku na tu temu. Milijana ne zna da se igra. Ona bi seks odmah ovde - rekao je Požgaj, koji je očigledno promenio priču u odnosu na prethodnih mesec dana.

RepublikaFoto: Prntscrin
Požgaj i Milijana...

Milijana je spustila glavu i videlo se da joj nije prijatno, pa je jedva progovorila kako to zapravo njoj i odgovara iako bi se po njenom izrazu lica reklo da je drugačije.

Nakon razgovora sa suprugom Ivanom on se udaljio od Milojkove verenice i više ne želi da komunicira s njom

- Hvala bogu da se on udaljio od mene. Lakše njemu, lakše meni. Neću uopšte da komentarišem emocije - bila je kratka Bogdanovićeva.

Vesna Rivas nije mogla da sluša, a da ne prokomentariše, pa je strašno osudila Požgaja.

Foto: Printskreen

Požgaj bacio udicu na Milijanu

Aleksandar Požgaj prvi je počeo da zavodi Milijanu Bogdanović i da joj se nabacuje od momenta kada je ona zajedno sa vremešnim verenikom Milojkom Božićem ušla u vilu "Parova".

On je rekao kako je njegova misija da mladu devojku odvrati sa pogrešnog puta, te da će sve učiniti da ona prekine vezu sa, kako se on izrazio, matorcem. Otišao je toliko daleko da su se čak i ljubili, a nije izostala ni akcija u tajnoj sobi.

- Mesec dana gledamo kako je ona prirodna, nebrušeni dijamant, maziš je i ljubiš, a onda usledi vaskršnji ručak. Kao lešinar je trčao, otimao, gurao operisanog čoveka ne bi li odgurnuo Milojka od njegove verenice. I onda dođe Ivana i kaže papiri su potpisani. Ovaj crkveni pacov. Bruka i sramota. Najveći je greh igrati se tuđim osećanjima, gorećeš u paklu - zaključila je Rivasova.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Milojko Božić...
Foto: printscreen/TVHappy

Vesna: Požgaj bi napolju smaknuo Milojka!

Vesna Rivas preksinoć je iznela šokantne činjenice u vezi sa ljubavnim trouglom Aleksandra Požgaja, Milijane Bogdanović i Milojka Božića.

Naime, priču je započeo Požgaj, koji tvrdi da Milijana ne voli Milojka i da je on njoj kao vreća krompira koju vuče po kući, a Milojko nema poštovanja prema sebi. Potom se umešala Vesna Rivas u ovu polemiku.

- On zavlači Milijanu da bi ostao u priči s njima do finala! On bi napolju smaknuo Milojka i imovinu koju je Milojko prepisao Milijani rasprodao. Ne bi ni dana trepnuo napolju, sva imovina bi otišla na doboš. On je perfidan, pokvaren i promućuran. Ološ jedan pljačkaški - pričala je Vesna Rivas, a Požgaj joj je rekao da je obična vreća fekalija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading