LUNA ĐOGANI: Želim ljubav pred kamerama!

Zabava

01.09.2017

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna, spremna je za učešće u rijalitiju, a kakvi su joj planovi pred sam ulazak otkrila je upravo u emisiji "Magazin In".

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

- Nikada neću prva da napadam. To je sigurno. Ali ako me napadnu, neću im ostati dužna - rekla je Luna Đogani.

Anabelina ćerka u ovoj emisiji istakla je da neće sputavati svoje emocije i da će, ukoliko joj se neko dopadne, prihvatiti njegovu ljubavnu igricu.

- I mojoj mami se dogodila ljubavna priča u rijalitiju i ako se nije nadala - istakla je Luna, buduća učesnica najvećeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija ''Zadruga''.

RepublikaFoto: Promo foto
Voditeljka Sanja Marinković

Autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila već potvrđene učesnike, koji će 6. septembra u 21 čas ući u do sada neviđen rijaliti na ovim prostorima - Nadu Obrić, Senadu Nurkić, poznatiju kao Maca Diskrecija, Snežanu Mišković Viktoriju, Žižu Stojanović, Lunu Đogani, Lepog Miću i Zorana Marjanović.

Gosti će otkriti da li će u rijalitiju biti "kvarni i spremni na sve, ili u novi život i novu kuću ulaze uvereni da su bezgrešni, ali i da li će biti robovi pohlepe, kao što su bili prethodni učesnici rijalitija - da li će biti gramzivi, proždrljivi, željni i dobrog i lošeg.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading