Marijana je ostavila supruga i uplovila u vezu sa Nemešom: Par iz Velikog brata se razveo, a sada ona uživa u zagrljaju ovog muškarca!

Autor:

Zabava

17.05.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Kovačević učestvovala je 2011. godine u regionalnom izdanju "Velikog Brata", u kojem je pobedila i osvojila vrednu novčanu nagradu.

Foto: youtube.com/printskrin
Nemeš i Marijana

Njeno učešće u rijalitiju obeležila je ljubavna veza sa muzičarem Nikolom Nemeševićem Nemešom, sa kojim je često imala seks akcije pred kamerama.

Tada udata Marijana prevarila je javno supruga Ivana Čvrljka sa Nemešom, sa kojim se zabavljala do kraja rijalitija, a onda je sa svojim ljubavnikom nastavila vezu i u spoljnom svetu.

Marijana se ubrzo razvela, a onda se 2016. godine udala za Nemeša, a u Hrvatskoj su otpočeli bračni život. Iako su mnogi mislili da će njihov brak biti dugog veka, samo godinu dana kasnije Marijana i Nemeš su se razveli i svako je krenuo svojim putem.

Foto: youtube.com/printskrin
Marijana i Tomislav

Nemeš se vratio u Beograd i nastavio da se bavi muzikom i poslom radio voditelja, gde je skoro dao otkaz, a Marijana se zaposlila u jdnom kafiću.

Marijana nije dugo samovala, pa je utehu pronašla u novom muškarcu.

Ona se smuvala sa Tomislavom Grizeljim, sa kojim se prethodno družila, a kako on izgleda i kako skandalozna pobednica rijalitija izgleda danas možete videti na priloženim fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading