BIZARNO! Milijana sipala Požgaju menstruaciju u kafu!

Autor:

Zabava

28.05.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica rijalitija "Parovi" Milijana Bogdanović prešla je sva do sada znana sredstva rijaliti-igre, te se odlučila na bizaran potez kako bi osvojila bivšeg političara Aleksandra Požgaja. Kako Rijaliti magazin saznaje, Milijana je rešila da veže Aleksandra Požgaja za sebe po svaku cenu, pa mu je sipala menstruaciju u kafu, verujući da će na taj način zauvek da ga osvoji.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milijana i Požgaj...

Naime, Bogdanovićeva ne preza ni od čega kada nešto želi za sebe, što je dokazala i sa vremešnim verenikom Milojkom Božićem, koji ima 74 godine, ali je odlepio za njom i zbog nje pristao da bude deo šou-programa i proživljava stvari koje mu ozbiljno narušavaju zdravlje.

Umela je da zamađija momke po selu, nisu znali gde se nalaze. Šta mislite kako je Milojka osvojila, kaže izvor

- Milijana je lepa, umiljata i naočita devojka, ali iza lica lepotice krije se nešto strašno. Naime, ona je u selu poznata po tome da voli da posećuje gatare, vračare i sve one koji se bave sličnim stvarima. Njene najbolje drugarice su baba-vračare. Poznaje sve do jedne i sa svakom šuruje. Mogu slobodno da kažem da su je odlično podučile da i ona upotrebljava bajalice i vradžbine. Umela je da zamađija momke po selu, nisu znali gde se nalaze. Šta mislite kako je Milojka osvojila? Poznato je da vračare savetuju devojke i žene koje žele da osvoje muškarca da mu sipaju menstruaciju u kafu. Vidite da je Milijani to upalilo kod Milojka. On trči za njom kao kučence. Deda od skoro 80 godina se ponaša kao dečak - kaže osoba bliska Milijani, koja je upućena u nečista posla ove mlade devojke, pa nastavlja:

Foto: printscreen/TvHappy

Imala udvarača dok se Milojko borio za život!

Milojko Božić je u decembru 2018. godine imao operaciju srca, a Milijana Bogdanović je u to vreme razmenjivala ljubavna pisma sa udvaračem.

Bajpas mu je ugrađen 4. decembra, ali kako je znao da je njegova draga imala udvarača baš u to doba, za oporavak mu je trebalo dodatnog junaštva. Prvu pesmu Milijana je dobila od izvesnog M. R. baš nekoliko dana pred operaciju, 1. decembra. U pesmi "Snovi" opisao je o čemu mašta, šta bi voleo da joj radi. Posle romantičnih prepiski ljubav prema 53 godine starijem Milojku ipak je presudila i ostala je uz njega.

 Njene najbolje drugarice su baba-vračare. Poznaje sve do jedne i sa svakom šuruje. Odlično su je podučile da i ona upotrebljava bajalice i vradžbine

- Istu stvar Milijana je primenila i na Aleksandra Požgaja, ali on nije svestan toga. I ne zna u kakvu se mračnu avanturu upustio. On ima da prokune dan kada se našalio sa Milijanom. Ona je njegove šale u rijalitiju ozbiljno shvatila i odmah je sebi rekla da on mora biti njen. Ono đavolsko u njoj nema mira. Kako je pred kamerama, mora da pazi da je ne snime u momentima kada obavlja rituale. Ali vidite i sami da se kod Požgaja u glavi dešava ozbiljno ludilo. On se odupire, ali džaba. Njene igrice sa vradžbinama mu ne daju mira. Ona želi da se reši Požgajeve žene Ivane i da on bude samo njen. Uplela ga je u mrežu, pa sada sedi i smeška se dok se on upliće sve više i više. Ubeđena sam da se neće završiti na ovome jer će ona pokušati sve da bi bila sigurna da je gotov. Kako ima određene dane kada to radi, i pod određenim uslovima, ne može to tako lako da izvede, pa se plaši da će ga njene mađije popustiti i da će shvatiti šta mu je uradila. Kažu da su muškarci tada spremni i da ubiju ženu koja im je to radila, mislim, stavljala menstruaciju u kafu. Bože sačuvaj i sakloni, neka im je oboma bog u pomoći.

Foto: Printscreen/dailymotion.com

Priznala seks sa Požgajem!

Milijana Bogdanović rekla je na poligrafu da je imala seks sa Aleksandrom Požgajem, a njen odgovor pokazao se kao istina. Požgaj je pokušao da smiri situaciju i izvuče se, pa je rekao da mu je Milijana pružila oralni seks. Ipak, kasnije su imali otvoren razgovor.

- Je*ao si me i je*aćeš me opet - rekla je Milijana, a Požgaj je odgovorio:

- Ostavi Milojka na miru, pa ćeš opet dobiti moj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading