Finale "Parova 7" završeno trijumfom Crnogorca: Mladen kupuje stan od 50.000 evra!

Autor:

Zabava

15.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale sedme sezone popularnog rijalitija "Parovi" završeno je u subotu uveče, a ubedljivu pobedu odneo je takmičar Mladen Vuletić, koji je za Srpski telegraf otkrio da će novcem od nagrade kupiti stan u Beogradu od 50.000 evra!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mladen Vuletić

Harizmatični Crnogorac je odavno osvojio srca publike svojim smislom za humor, pa je u vili još od samog ulaska bio jedan od favorita za pobedu, te se pre proglašenja našao rame uz rame sa rijaliti- magom Ivanom Marinkovićem, koji je završio kao drugoplasirani.

- Kad sam ušao u ovu sedmu sezonu, znao sam da ću biti jedan od favorita jer sam imao veliku podršku naroda. Ovo mi je, čini mi se, treće finale, pa je bilo logično da ovoga puta odnesem pobedu. Čim je krenuo krug da se smanjuje, znao sam da ću ići do kraja jer nisam imao veliku konkurenciju. Ivan je bio sa mnom do kraja, ali sam znao 100 odsto da ja uzimam krunu jer sam majstor za rijaliti-šou. Stan planiram da kupim u Beogradu od para od nagrade, a najviše mi se sviđa Dorćol! Po Crnoj Gori već imam nekretnine.

Čime misliš da si osvojio srca publike?

- Pre svega time što sam ja pravičan, iskren i imam dobar smisao za humor, a narod to voli. Diskvalifikovali su me par puta zbog nasilja, ali to je manje važno.

Je l' Mili bio ljubomoran na tebe, pa je napravio haos u studiju?

- Mili pravi haos svake sezone! On je mali dečko koji je iskompleksiran, nema šta da pruži, pa tako privlači pažnju. Ne bih o njemu mnogo pričao.

Je l' ti je Nina Prlja donela sreću u finalu?

- Nina mi je u životu donela više nesreće nego sreće, ali mi je izgleda večeras donela nešto lepo. Osećam podršku sa njene strane iako nismo više zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ivan i Mladen u finalu Parova

Da li misliš da će ona sad da ti se vrati kad si osvojio velike pare?

- Nema ona zbog čega da mi se vraća. Ona ima svoj život, ja imam svoj. Možemo na piće da odemo i to je sve.

Aleksandra Subotić tvrdi da niste imali seks. Je l' to tačno?

- Ma ta devojka svašta radi zarad publiciteta. Imali smo mi seks i to više puta!

Kakva je u krevetu? Je l' bi se pomirio sa njom nekad?

- Subotićka nije dobra u krevetu. O tome sam pričao i na poligrafu. Ne verujem, ali što se ne bismo mirili. Dobri smo privatno, tako da može svašta da se desi.

Razmišljaš li o ulasku u osmu sezonu rijalitija?

- Za sada ne jer mi je samo odmor u glavi! Hoću malo da se smirim i naodmaram se sad kad izađem, ali nikad se ne zna hoću li ući ponovo. Neka ostane tajna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mijo

15.07.2019 07:08

Nismo očekivali da bi neko iz Srbije pobedio.