"Jedva čekam da dobijemo bebu"! Milijana progovorila o trudnoći!

Autor: happy

Zabava

27.08.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Božić i Milijana Bogdanović spremni su da naprave svadbu veka! Kontroverzni par je zbog ogromne razlike u godinama izazvao veliku pažnju javnosti još pre ulaska u "Parove".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milojko i Milijana

Milojko je priznao da je sve zaboravio što je Milijana radila u rijalitiju, i da mu to više nije ni bitno, već da je jedino bitna njihova sreća!

- Ja sam zaboravio sve to. Zna ona zbog čega. Ona je bila sa mnom posle operacije, kao majka mi je bila. Napolju će nam biti još bolje. Ona se malo zatrčala, pa je videla da on nije taj tip. Mi se volimo i to kao da se nije desilo. Mislim da nije bilo seksa između nje i Požgaja - rekao je Milojko.

Međutim, i njegova devojke Milijana je shvatila da je zapravo njega jedina sreća upravo pored Milojka! Kako se uskoro bliži svadba, zanimalo nas je da li razmišljaju o deci!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Planiraju potomstvo

- Dosta smo razmišljali o tome, ali ja sam shvatila da meni sada ne treba takva obaveza. Još sam mlada - rekla je ona.

Međutim, pošto njen partner nije mlad, zabrinuli smo se da on za koju godinu neće više moći da joj podari potomstvo.

- Verujem da Milojko može da napravi dete. On ima troje dece, ja ću imati dete kada za to bude vreme. Volela bih do 30. da rodim dete i zapravo jedva čekam da se to desi. On će valjda biti u stanju tada da mi napravi - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading