ŠOKČINA! Marko i Luna prelaze u Parove?! Miljković pregovara sa produkcijom, traži ogroman honorar!

Autor: Kurir.rs

Zabava

30.08.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković trenutno pregovara sa "Hepi" televizijom o učešću u osmoj sezoni rijalitija "Parovi". Bivši di-džej iz Brusa znatno je sebi podigao cenu nakon izlaska iz "Zadruge", pa je tako od produkcije srećne TV tražio honorar od 2.000 evra nedeljno.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Marko i Luna

Na predlog organizatora "Parova" da bi on i njegova devojka Luna Đogani mogli u paru da uđu u rijaliti, Miljković je odgovorio da bi to koštalo još više, tj. ne ispod 5.000 evra.

- Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik "Zadruge", a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišćen i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne uslove, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dve hiljade evra nedeljno. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtev, ali još ništa se nismo dogovorili - kaže izvor sa "Hepija".

Ukoliko bi sa Markom ušla i Luna u "Parove", njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih ukućana zbog obaveza koje novopečena pevačica ima napolju.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Porasla im cena

- Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promeni stav. Tražio je 5.000 evra nedeljno za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u "Parovima" samo do kraja godine. Luna je snimila dve pesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lepo promoviše, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Sa Markom ćemo i sledeće nedelje imati sastanak, kada ćemo konačno znati njihov odgovor i da li ima novih uslova za ulazak u naš šou. Zasada smo mi spremni da ispunimo ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 evra nedeljno, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost - dodao je sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Srle

31.08.2019 13:54

Ovaj “matorac” je zaistaneotesan. Kos i ti da pregovaraš u Lunino ime. Sem toga, ona ne ulazi u rijaliti, jjer će se baviti svojom karijerom i odlazi na časove pevanja. Drugo, pokušavaš da je prodaš za malo sopstvene slave I medijjske pažnje koju ti lično nemaš. Prelepa Luna ima obaveze prema vrhunskoj kući PINK- tako da će ih ispoštovati do kraja.. Sigurno neće ući u Parove. Ti si čovek bez manira,manipulator I lažov, sa njom si samo iz interesa…Ti si samo trenutno prolazna veza uu njenom životu, tako da ni o čemu u vezi nje ne možeš odlučiati.

Mika

31.08.2019 13:58

Izdajnici.

Ana

31.08.2019 14:31

Izdajice Pinka i Zadruge.

jelena

31.08.2019 14:45

Izdajice roda svoga.