ŠOK: Gastoz prosi Zoricu u "Parovima"

Autor:

Zabava

16.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzna vila u Zemunu spremna je za nove učesnike i nezaboravan šou, a produkcija TV Hepi spremila je brojna iznenađenja za gledaoce. Takmičari su naoštrili kandže za novu borbu, a rijaliti-zvezda Nenad Marinković Gastoz oduševljen je što će u vilu "Parova" ući njegova bivša devojka Zorica Dukić. Kako saznajemo, Gastoz planira da se pomiri sa Zoricom u rijalitiju i zaprosi je jer je shvatio da je ona prava žena za njega.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Gastoz i Zorica

Naime, kako izvor blizak Nenadu navodi, on s nestrpljenjem iščekuje susret sa Zoricom.

- Gastoz se povukao medijski nakon poslednje sezone jer je hteo da se odmori i razbistri glavu od svega što mu se dogodilo. Veza sa Zoricom bila je najozbiljnija koju je dosad imao i nekako se sve to navrat-nanos završilo - započinje priču izvor i nastavlja:

- Nije dugo bio sam, vrlo brzo se smuvao sa Naidom, ali to nisu iskrene emocije. To je više bilo da pokaže da ima nekog i da je devojka lepa i zgodna, ali kada je razmislio o svemu, shvatio je da ne može ni da priđe Zorici. Zorica je ozbiljnija, jača osoba, lepa kao lutka, zna da kuva, sprema, ima svoj biznis, jednostavno ima sve što je njemu potrebno u vezi - objašnjava izvor i otkriva Gastozov plan za novu sezonu "Parova".

- Mnogo je uzbuđen zbog toga što Zorica ulazi u rijaliti. I dalje je u vezi sa Naidom, ali najviše iz razloga što mu je neprijatno da je ostavi pred ulazak u "Parove". Gastoz se nada da će se ponovo zbližiti sa Zoricom i podgrejati stare strasti, a onda planira da od produkcije traži verenički prsten. Pošto je on osoba koja, kada nešto naumi, obavezno to i ostvari, sigurno će biti veridbe u "Parovima" - završava izvor.

U vilu "Parova" ući će mnogi poznati rijaliti-igrači, među kojima su Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Miljana Kulić, Aleksandra Subotić, Lepa Lukić, Era Ojdanić, a najavljivan je i naknadni ulazak velikih pevačkih zvezda Mire Škorić i Miloša Bojanića.

Takođe, produkcija je najavila da će u vilu "Parova" ući poznati političar i višedecenijski poslanik u parlamentu, kao i najpoznatiji doktor sa naših prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading