Parovi se vraćaju večeras: Era Ojdanić ulazi sa unukom, a evo ko su ostali takmičari!

Autor: Alo.rs

Zabava

12.09.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osma sezona rijalitija "Parovi" počinje večeras i napravljene su ogromne promene kada su rijaliti igrači pitanju, ali isto tako je promenjen i enterijer, po ugledu na svetske šou-programe.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Parovi

Oprema je stigla televizora, potpuno nova LED iz inostranstva, preko 100 najsavremenijih kamera postavljene su na svakom uglu kuće, a kuća je opremljena i novim nameštajem. Za razliku od prošle sezone, u osmoj buduće stanare očekuje ogroman luksuz, te raspolaganju imati frizera, šminkera, pedikira, kao i masera.

Ipak, kako svaki rijaliti najpre čine igrači, produkcija se potrudila da u osmu sezonu ubaci ozbiljnu ekipu. Kako ekskluzivno saznaje, medu poznatim imenima naći će se Jelena Golubović, Era Ojdanić, Lepa Lukić, kao i pobednik dve sezone Nenad Marinković Gastoz. Sve je spremno za spektakl. Mnogo je rađeno na ovom projektu, koji će sigurno oduševiti sve gledaoce.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera
Era ojdanić

Jelena Golubović je kec iz rukava. Svi znaju da je ona interesantna, ali i intrigantna osoba koja je spremna na sve radi dobrog spektakla. Ona je pre nekoliko dana posle dužeg vremena bila na ,,Hepiju" kako bi potpisala ugovor i uselila se sa novim cimerima - započeo je izvor priču i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Production
Lepa Lukić

 - Interesantna je činjenica da će se Era Ojdanić useliti zajedno sa unukom i time pokazati kako se pravi rijaliti šou.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Karleuša

Lepa Lukić takođe je na spisku učesnika koji će se pojaviti u osmoj sezoni, a šuška se da je dobila neverovatnih 2.000 evra nedeljno.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official Verified
Gastoz

Produkcija je odlučila da Gastoz bude jedan od vodećih rijaliti igrača u osmoj sezoni, ali ga nije bilo lako ubediti. Pevač se zadužio na mnogo mesta jer živi brz život i ne može da zaradi onoliko koliko potroši. Čelni ljudi Televizije ,Hepi" obećali su da će mu isplatiti sve dugove, ali pod uslovom da on ponovo ude u rijaliti",završio je priču izvor blizak produkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živko

13.09.2019 17:28

Nekulturan Era, nekulturan unuk. Nekulturna porodica.