(VIDEO) Dedi se ovo neće svideti: Unuk Ere Ojdanića zavodi transvestita u Parovima!

Autor:

Zabava

06.10.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi duo osme sezone rijalitija "Parovi" zasada su svakako transvestit Kristijan Kiki Nikolić i unuk Ere Ojdanića, Uroš Anđelić.

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Kiki i Uroš

Dok ukućani provode vreme u kuhinji ili se šetkaju po dvorištu, njih dvoje odmaraju zajedno - i to kako! Kiki vešto krije da joj se sviđa Uroš, ali i te kako voli da napravi neki performans sa njim tokom emisija.

Da podsetimo, Kiki je već nekoliko puta pričala o Urošu i emocijama koje gaji prema njemu.

Međutiim, u njegovom pristustvu izbegava da priča o tome, pa sve negira. Uroš je u toku uživo emisije izvodio striptiz, a onda je naskočio na Kiki. Ona mu nije ostala dužna pa mu je uzvratila istom merom, pa mu je sela u krilo i počela da igra.

RepublikaFoto: Prntscrin
Era Ojdanić

Tako su je Alberto Galorini i Snežana Jovičić pokušali da je nagovore da priča otvoreno o njemu, ali je ipak tu temu izbegavala. Kako možemo da vidimo, Kiki i Uroš provode dosta vremena zajedno i jasno je da prijaju jedno drugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Oct 5, 2019 at 12:29pm PDT

Uroš se nije izjašnjavao povodom ove teme puno, ali sudeći po njegovim postupcima verujemo da ima tu nečega. On joj često pokušava da je poljubi, ali i legne preko nje kada niko ne gleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading