(FOTO 18+) Žabac i Milijana napravili rusvaj u tajnoj sobi: Zavukao joj ruku u međunožje, povukao gaćice, a onda je usledio ŠOK!

Autor: Happy

Zabava

02.11.2019

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom žurke u vili "Parova" Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac, osamili su se pa razmenjivali nežnosti, kao da nijedno od njih nije u braku! Ovime šokirali su mnoge koji su svoje nezadovoljstvo odmah preneli na društvene mreže, pitajući se kako li Žapčeva strana podnosi silno dodirivanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Žabac i Milijana...

Milijaninom Milojku očito nije dobro od svega. 

Žabac je Milijanu mazio po nogama koje su bile skrštene i podignute njemu u krilo. U jednom trenutku, poželeo je da vidi kakav donji veš nosi pa joj zavukao ruku pod haljinu i povukao je za crne gaćice. Ona je vrisnula, a onda ga i nagradila jakim zagrljajem, što je mnoge šokiralo. 

Par je nastavio da razmenjuje nežnosti u tajnoj sobi, bez obzira na to što bi Milojko svakog trenutka ponovo mogao da im upadne u prostoriju. 

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Milojko Božić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading