Mili raskrinkao Gocinog bivšeg muža!

Autor:

Zabava

30.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Milutin Radosavljević ne prestaje da provocira Ivana Marinkovića jer se nameračio da skroz razotkrije bivšeg supruga Goce Tržan. Naime, Mili je ispričao da se krajem devedesetih bavio švercom cigareta i benzina, koji je sa drugovima izvlačio iz tuđih automobila.

RepublikaFoto: youtube.com/PARIS ACTION2
Ivan i Mili na ivici "fajta"

Krao si benzin po parkinzima i prodavao cigare ispred zgrade Politike. Sve znam, meni je tamo stan. Nema ko te nije viđao, tvrdi Milutin Radosavljević

Mili: Ivane, ti si sitan lopov i švercer!

- Kromanjoncu jedan, krajem devedesetih, tačnije 1999. godine, Ivane, ti si sa svojim drugovima krao benzin po parkinzima! I uvlačio ga! Nekad si čuvao stražu, a nekada si ti bio taj koji izvlači. Prodavao si cigare ispred zgrade Politike. Sve znam, meni je tamo stan. Nema ko te nije viđao. Ti si običan sitan lopovčić i švercer - tvrdio je Mili.

RepublikaFoto: www.instagram.com/draguljce
Zorica Dukić

Ivan je pokušavao da se odbrani, ali mu nije polazilo za rukom jer, nakon svih krađa koje ima u dosijeu, malo ko nije poverovao u Milijevu priču o njegovim ranim radovima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading