Istina izašla na videlo! Nikad nismo ni bili zajedno: Milojko priznao da je između Milijane i njega sve bila farsa!

Autor:

Zabava

10.01.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Božić istakla je kako neće više biti sa Milojkom, a on je pobesneo, pa je u rijalitiju "Parovi" osuo paljbu po svojoj ženi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milijana i Milojko

Gosti u studiju savetovali su Milijanu da zauvek zatvori vrata svojoj bivšoj ljubavi, što je ona prihvatila, a Božić je tada "izgoreo od besa".

Da nije bilo mene, Milijana nikada ne bi došla ovde. Napravila je meni zamku, želela je da dođe do para. Nije neki radnik, već lenština. Njoj je posao da juri matore i šeta kera. Kada nešto ne znate, nemojte da pričate, meni slava ne treba. Pitajte nju kako smo došli ovde! Ja sa njom nemam svađu, ona je uradila što je uradila. Meni je prišla kada sam bio operisan, uvek je ona mene jurila", vikao je Milojko besan.

Oženio sam je da mi bude pri ruci. Nikad nismo ni bili zajedno, ona je mene gledala. Mene je prevarila sa čovekom od 56 godina posle 7 dana, voli starije ljude", pričao je Milojko i zacrveneo se od gneva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading