Preminuo učesnik rijalitija: Iznenada je umro, TRI DOKTORA su pokušavala da ga spasu!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

22.01.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došla je Hitna pomoć, tri doktora mu pokušala da mu pomognu, ali nisu uspeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije -rekao je Josipov otac

RepublikaFoto: youtube.com/Poljoprivredna televizija
Tekst potpisa

Josip Vodička, bivši učesnik RTL-ovog šou-a "Ljubav je na selu" preminuo je iznenada u 32. godini, piše 24 sata. Njegov otac Damir kaže kako je njegov sin samo zaspao.

- Došla je Hitna pomoć, tri doktora su pokušala da mu pomognu ali nisu uspeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije -rekao je Josipov otac. Josip je među učesnicima rijalitija koji traže srodne duše farmerima bio prošle godine.

Imao je svoj OPG na kom se brinuo o ovcama i svinjama, a imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. Iza sebe ima brak u kojem je bio tri i po godine i u kom je dobio trogodišnjeg sina, a jednom je rekao kako je njegovom braku presudilo to što je previše radio i nije bio kod kuće često. Često je u emisiji spominjao kako su mu motocikli velika strast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading