Nakon skandala u Parovima, oglasio se Dušan: Evo gde su sada on i Slađa!

Autor:

Zabava

05.02.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je po internetu čitao da mu je nesuđena snajka Slađana Petrušić prerezala vene, Novica Zdravković je bio ubeđen da je reč o laži koju su plasirali fanovi. Međutim nekoliko časova kasnije doživeo je šok kada ga je pozvao sin Dušan i obavestio ga da je Slađa pokušala da se ubije.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dušan Zdravković

On je izbezumljen skočio iz kreveta iz kog se danima ne pomera jer se oporavlja od operacije tumora bešike i krenuo da pomogne sinu:

- Ja sam mislio da mi je sin u rijalitiju "Parovi", ali kada sam ga čuo kako zapomaže da je bez para i garderobe u Zemunskoj bolnici, prestravio sam se. Nisam znao šta se dešava. Rekao sam mu da sedne u taksi i da ću ga ja čekati ispred zgrade. Došao je sa svojom devojkom Slađanom kojoj je bila povređena šaka. Njih dvoje više nisu želeli da ostanu u rijalitiju pa su se sukobili sa obezbeđenjem kada je Slađa u svom metežu sebi isekla šaku. Hitno je prevezena u bolnicu i tu su je ušili. Sada su kod Dušana u stanu - započinje priču Novica koji se mnogo potresao kada je video sina u krvavoj košulji.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađa Petrušić

- Ništa mi nije bilo jasno. On u krvavoj košulji, ona sa zavojima na ruci. Sada su kod mog sina Dušana u stanu i oporavljaju se i ne pada im više na pamet da budu deo bilo kog rijalitija, ne treba im to - kroz suze priča Novica koji je sinu strogo zabranio da se vraća u rijaliti.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađa i Dušan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading