(VIDEO) UBIJENA sestra rijaliti učesnice: Priča koja je uzdrmala region: Otkrila jezive detalje zločina!

Autor:

Zabava

16.02.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u vilu Parova ušetala nova takmičarka i predstavila se kao Nataša. Međutim, ono što je kasnije ispričala potreslo je čitav region.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

- Prvo mi je umro otac, dva dana pre toga mi je umrla baka, pa mi je sestra ubijena. Sestra Dragana je završavala srpski jezik i knjiženost, bila je apsolvent, ostao joj je jedan ispit i radila je u jednom kafiću.

Nataša se po ulasku predstavila i rekla nešto više o sebi, a potom i ispričala potresnu priču iz svog života rođena sestra joj je brutalno ubijena.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nataša

Veče pre nego što je ubijena mi je poslala poruku "Ne brini se, seko, otarasila sam se budale. Otišao je za Nemačku. Znali smo da je ona u vezi sa kim ne treba da bude, to je čovek koji je bio opsednut njom" uznemireno je pričala Nataša i dodala:

- On ju je sačekao posle posla, udario je nekim tupim predmetom u glavu i nakon toga je odveou hotel i žicom joj presekao vrat - u suzama priča Nataša.

Kako je kasnije ispričala, njena sestra je bila u vezi sa oženjenim čovekom, te da su stalno raskidali i mirili se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading