Bivši učesnik "Parova" oboleo od korone, a putem Fejsa opleo po osobi koja mu je prenela virus: Ćutiš kao pi*ka i sad se ne javljaš!

Autor:

Zabava

25.03.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Parova" i muzičar Zoran Jakovljević (58), poznatiji kao Zoran Manijak, oboleo je od korona virusa i hospitalizovan je u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Parovi

Zoran nije želeo da krije ovu informaciju od svojih prijatelja i porodice, te je preko Fejsbuka saopštio loše vesti.

- E, ovako, dragi pijatelji, da ne bude da nešto krijem. Svi koji su bili u periodu od 10. do 14. marta kad sam dobio, a bio sam u Valjevu i uskoro ću vam reći od koga sam dobio - napisao je Zoran, pa onda uputio teške reči za osobu koja mu je prenela koronavirus:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zoran Manijak

- Čekam da se javi, ćuti kao pi*ka, ali otom-potom. Danas sam prebačen u kliniku "Dragiša Mišović", gde su uslovi perfektni - napisao je Zoran, a potom uslikao razulutat testa koji pokazuje na je pozitivan na virus koji je paralisao čitav svet.

 

 

Između ostalog, na nalazu piše da je zaražen virusom COVID 19, da je imao temperaturu 38, 9 kao i da dolazi do otežanog disanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading