Ivan šokirao: Smilovao sam se da Goci napravim dete

Zabava

10.10.2017

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković opet je opleo po bivšoj ženi Gocu Tržan, ali ovog puta osvrnuo se i na njenog sadašnjeg izabranika. Marinković je otkrio šokantne stvari o Tržankinom mužu Raši, poput toga da je impotentan i da ne može da napravi dete, kao i to da se on smilovao na Gocu da joj napravi ćerku, jer joj je bio zadnji voz.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanmarinkovic79
Ivan Marinković

- Goca mene koristi za marketing. Sad ću vama da otkrijem jednu tajnu. Kompleksi čuda čine u životu. Goca je bila matora, imala je 32. godine, niko je nije hteo. Varala me je sa nekim klincem koji je odmah zapalio kada su ga stavili u novine. Pojavio se Raša, on je iz Bača, ili tako neko selo. Švrćko klasičan. Pitao sam Lenu da li je on ok prema njoj, da li lepo postupa. Raša ima komplekse, on ima 27.godina i ne može da ima dece. Oni već 6.godina pokušavaju da naprave dete. Njemu je upala kašika u med. Ne plaća ništa, živi u stanu u kome sam solidarni dužnik, ima dete koje sam ja napravio. Ja sa svojih 38.godina bih se tako nekoj uvalio. Ja iz prve pravim decu, pitajte Gocu, a i mnoge druge. Ja bih se ubio da moram da oslovljam nekoga ćerkom a da mi nije ćerka. Meni je to sramno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading