(FOTO) Najžešća transfromacija u istoriji rijalitija: Pogledajte kako je OVA učesnica izgledala pre operacija!

Autor:

Zabava

03.04.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Mirkov, učesnica "Parova" koja je otvoreno priznala da se nekada bavila najstarijim zanatom, i da ju je ujak polno uznemiravao, ima jedanaestogodišnju ćerku koju čuvaju njen bivši svekar i svekrva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ona je naime, šokirala priznanjem u raskošnom kompleksu da je sa ujakom prošla kroz pravu torturu. Kako je istakla, postojao je trenutak u njenom životu kada ga je na kolenima molila da prestane da je zlostavlja, a dok je o tome govorila na svom "Parografu" nikoga nije ostavila ravnodušnim, te su je tada svi slušali sa nevericom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja

Zgodnu učesnicu život nije milovao, ali ona ističe da je nakon svega što je prošla ponosna na sebe, jer se nije predala, te je čak iz svih ružnih situacija u kojima se našla, ona izašla kao pobednik.

Kada je živela sa bivšim mužem, nije imala silikone, a nakon razvoda je odlučila da se posveti sebi, pa se transformisala.

Ovako Sanja izgleda bez silikona:

RepublikaFoto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading