VELIKI POVRATAK! Ružica Veljković ponovo ulazi u rijaliti? Evo koje USLOVE je tražila!

Autor: Blic

Zabava

17.04.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda i bivša modelsica Ružica Veljković iza sebe ima burnu prošlost, nedavno je rodila dete i delovalo je da je njen život krenuo u potpuno drugačijem smeru.

RepublikaFoto: instagram.com/ruzica_veljkovicc_
Ružica Veljković

Naime, Ružica je dobila ćerku sa izvesnim Markom koji je inače doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja.

Iako se trenutno o njenom privatnom životu ne zna puno, pojavile su se spekulacije da će se vratiti u rijaliti.

- Ružici nedostaje televizija i želi da se podseti kako je to biti u rijalitiju zbog toga je i spremna da pregovara sa produkcijom! Ne traži posebne uslove jer je televizija njena matična kuća i spremna je da se pokaže sada, u potpuno drugačijem svetlu. Smatra da je već sada spremna da se na kratko odvoji od svoje bebice, a njen suprug nema problem sa tim, jedino što želi jeste da dogovori mogućnost da ih viđa kada to želi - otkrio je njen blizak prijatelj za medije.

RepublikaFoto: instagram.com/ruzica_veljkovicc_

Podsetimo, Ružica Veljković pobedila je u "Parovima" 16. jula 2016. godine i osvojila je glavnu nagradu od 30.000 evra, ostavivši na drugom mestu Nenada Marinkovića Gastoza sa kojim je imala turbulentnu romansu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading