Drama bivšeg učesnika Parova: Automobil njegove devojke eksplodirao, a evo na koga se sumnja!

Autor: Alo.rs

Zabava

15.05.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Benjamin Spahović

Nekadašnji učesnik zabavno-humorističkog programa "Parovi" Benjamin Spahović ne prestaje da intrigira javnost, te je on jedna od najkontroverznijih ličnosti koja je ikad boravila u raskošnoj vili.

On se veoma isticao u poznatom rijalitiju, a prošle godine je njegova bivša devojka zbog Benjaminove švaleracije ostala bez kola.

Podsetimo, prošle godine je u ovo neko vreme bivša devojka učesnika Parova Benjamina Spahovića ostala je bez automobila jer joj je jedna od njegovih nekadašnjih izabranica iz ljubomore zapalila auto zbog čega je tada privedena u Tužilaštvo zajedno sa još tri osobe, a sumnja se da su upalili četiri automobila.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Benjamin Spahović

Sve se dogodilo u sarajevskom naselju Dobrinja.

Spahović je sa tom osobom bio u vezi tri godine, a uporedo se zabavljao i sa Aleksandrom koja mu je rodila ćerku, što je bio razlog raskida, ali je Benjamin nikada nije preboleo.

Svašta se spekulisalo na ovu temu, pa ukoliko Benjamin ponovo uđe u vilu, nema sumnje da će pomenuti i ovaj događaj koji je takođe ostavio veliki pečat na njegov život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading