(FOTO) Pamtite je sa grbom i kratkom kosom, ali se u licu promenila: Divna DNK još jednom rodila!

Autor:

Zabava

21.05.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujemo da se sećate neobičnog para iz emisije "DNK", Divne i Marka Milanovića, koji se proslavio učešćem i u realitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Marko i Divna DNK

Oni su nakon prve sezone nestali iz javnosti, a pre nekoliko meseci dobili su još jednog sina. U emisijI "Paparaco lov" objavljeno je kako njih dvoje danas izgledaju.

Ono što svakako najviše pažnje privlači u ovom prizoru je to što je cela porodica na okupu, odnosno što je u zagrljaju svojih roditelja devojčica koja im je bila oduzeta tokom boravka u "Zadruzi".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Divna i njen suprug Marko Kocić su po drugi put postali roditelji i dobili naslednika, a pre toga Milanovićeva je progovorila o obećanju Vučelićeve.

- Nije me zvala Soraja, ali joj ne zameram. Ona je obećala da će mi platiti operaciju i sigurna sam da će tako stvarno biti - rekla je Divna nedavno.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Hirurške intervencije nije bilo, ali to ne sprečava Divnu i Marka DNK da užvaju sa kćerkom i sinom u redovnim porodičnim aktivnostima.

Divna danas ima novu frizuru, nosi šiške, a liniju i vitko telo je sačuvala.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading