Đusova majka spasla sinu brak

Autor:

Zabava

21.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka repera Ivana Ivanovića Ðusa Vesna Ivanović ušla je u vilu "Parova" da bi spasla sinu brak i uspešno ispunila misiju. Naime, ona se na Hepi televiziji pojavila sa zapisnikom u koji je beležila sve trenutke u kojima se Teodora Radoičić motala oko njenog sina i iznela tvrdnje da je ona zaljubljena u Đusa iako mu glumi samo prijatelja. Ona je pred ukućanima i gledaocima iznela sve crno na belo, pa je iščitala detaljno šta se dešavalo od prvog momenta do njenog ulaska u vilu. Reperova mama u svesku je zapisala tačno i sate i dane.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ivan Ivanović Đus

- Ivan joj je prišao, normalno dečko kako bi se sredila jer je bila u pijanom stanju i kaže joj: "Pa Teodora saberi se i dobro razmisli o svemu jer je jasno da si zaljubljena u Ðusa", na šta mu je ona odgovara: "Ne mogu, ne mogu, hoćeš li sada da ti kažem o čemu se radi, Ðus me podseća na bivšeg muža Nestora. To mi je bolna tema" - navela je gospođa Vesna, a zatim je i otvoreno napala Teodoru.

- Zašto oblačiš njegovu garderobu? Šta ti glumiš? Svesno ideš s tom igrom. Ivan ne primećuje njenu igru jer je jako dobar - povisila je ton sa majčinskom zabrinutošću, a zatim naglasila:

- Ne znam šta ona očekuje od mog sina! Ti si zaljubljena u njega, a praviš se da ste samo prijatelji.

 Vesna: Zaljubljena si u Đusa! Zašto oblačiš njegovu garderobu? Šta ti glumiš? Svesno ideš s tom igrom

Teodora je ovo negirala, ali joj Vesna nije dala da dođe do reči i sve vreme je poklapala svojim zapisnikom.

Ðusova majka je tokom roditeljskog sastanka u vili "Parova" zamerila Teodori i što je Ðusa gurnula u bazen:

- Nisi smela to da uradiš, ja sam pretrnula. On ima osetljivu kičmu. To nemoj više da radiš.

Teodora je nakon ove žestoke prozivke Ðusove mame obećala da više neće prilaziti reperu i da će povesti računa o ponašanju u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading