Evo kako je Ivanova devojka reagovala KAD JE SAZNALA DA JU JE PREVARIO!

Zabava

26.10.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković u Parove je ušao kao zauzet čovek, međutim svoju izabranicu, frizerku Olju Marković, je na žurki prevario sa Miljanom Kulić. Kako portal Republika.rs saznaje, Marinkovićeva devojka je očajna, a prijateljima se poverila da joj je još teže što je prevaru gledala uživo, preko TV-a.

RepublikaFoto: instagram.com/olja.markovic.58
Očajna: Olja Marković

- Olja se mnogo razočarala, ne može da se oporavi posle svega što je videla. Zatvorila se u četiri zida i preplakala ceo dan, baš se loše oseća. Ne može da veruje da ju je Ivan tako prevario, nakon što mu je ona pružila podršku da uđe u rijaliti, čak ga bodrila kad su se čuli i dok je unutra bio - navodi naš izvor i dodaje:

- Trenutno je van Srbije pa joj to bar malo olakšava, ali poverila nam se da joj je još teže što je uživo preko Hepija gledala Ivana i Miljanu kako se ljube - otkrio je izvor blizak Marinkovićevoj izabranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading