"MAŠTAM DA SE POMIRIM SA GOCOM"

Zabava

24.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Ivan Marinković javnosti je postao poznat po braku sa pevačicom Gocom Tržan, kao i po njihovom pompeznom razvodu. Ono što je sve šokiralo jeste što je nakon prljavog veša koji je izneo u javnost Marinković izjavio kako mašta da se opet pomiri sa Tržankom.

Foto: ST/E. ČONKIĆ
Ivan Marinković

Naime, Ivan u rijalitiju neretko pominje bivšu suprugu, s kojom ima ćerku Lenu, ali u negativnom kontekstu, te je sve ukućane iznenadio kada je priznao da bi joj se opet vratio.

- Deca vole da vide roditelje zajedno, dovoljno da sednu zajedno i popiju kafu, pogotovo u ovim godinama. Kada bi moja ćerka tražila i kada bi se stvorili uslovi za to, pomirio bih se s Gocom.

Na pitanje da li mašta da njegova porodica ponovo bude na okupu, učesnik "Parova" je odgovorio:

- Da, naravno da maštam, maštam u sebi, samo što sa bivšom suprugom nemam nikakav kontakt - objašnjava Marinković.

Podsećamo, među prljavim vešom koji je Ivan izneo u javnost jeste i da su se Goca i on razveli upravo zbog njene preljube sa izvesnim Markom, a zatim je izjavio da se pevačica sa novim mužem "baškari u stanu koji je on platio" i da je zbog Tržankinih postupaka njegova pokojna majka obolela od najteže bolesti. Goca je tada najavila da će zbog ovih izjava, "po ko zna koji put" tužiti bivšeg supruga

- Kad savetujem žene da paze za koga se udaju i ko im pravi decu, poslušajte, govori vam šampion pogrešnog izbora! Je*eni svetski prvak - napisala je pevačica na svom Tviteru.

Foto: youtube.com/Cuppedia Team
Miljana i Ivan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading