(VIDEO) Mirela i Mili oči u oči nakon fizičkog nasilja!

Autor:

Zabava

09.12.2017

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili imali su burnu prošlost, gde je Slovenka optužila Radosavljevića da ju je pretukao!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mirela Lapanović i Mili Radosavljević

Mirela ga je optuživala da ju je zaključavao, čak i udario, da nije mogla da se slobodno kreće, čak ni do WC. Objavljivala je i slike sa modricom ispod oka, a da bi se spasla, otišla je u rodnu Sloveniju. Mili je sve vreme negirao optužbe na njegov račun.

Sada je Mirela ponovo ušla u "Parove" i Mili i ona su imali prvi susret posle skandala.

U pirncipu, razgovor je tekao veoma ljubazno, čak je Mirela rekla da joj je postalo interesantno kada je Mili ušao u "Parove". Mili joj je rekao da je bio na "Parografu" i da su ga pitali da li je prevario Mirelu, a on je rekao da nije, što je i ona potvrdila.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy

Mili Radosavljević i Mirela Lapanović

- Kad se budeš izvinio za ono, ja ću da ti kažem "svaka čast", rekla je Mirela, verovatno misleći na sve što se događalo između njih dvoje. U svakom slučaju, vrlo prijateljski razgovor, s obizom na sve što se navodno izdešavalo između njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading