ČESTITAMO: Voditeljka "Parova" TRUDNA sa OVIM političarom!

Autor:

Zabava

18.12.2017

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić i njen verenik, sekretar gradskog odbora SNS Vojislav Milošević, na leto sledeće godine postaće roditelji.

Foto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Jovana Jeremić

Voditeljka emisije "Upoznajte parove" nedavno je saznala da je u blagoslovenom stanju, ali o tome još uvek ne želi da govori. Međutim, po političkim kuloarima se uveliko priča da kontroverzna plavuša čeka bebu.

- Jovana i Voja su presrećni. Otkako je saznala da je u blagoslovenom stanju, voditeljka je odlučila da promeni način života. Voja je drži kao malo vode na dlanu i ispunjava joj sve želje - priča obavešten izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jovana Jeremić

Jovanu je Vojislav zaprosio u julu u etno-kompleksu u kojem je slavlje bilo organizovano za porodicu i prijatelje. Mnogi su se iznenadili što Jovanini roditelji, kao ni brat ni sestra, nisu prisustvovali veridbi, ali to nju nije omelo da izgledala prelepo, i da te večeri bude vanserijski raspoložena. Dobila je prsten, za koji se šuška da je Vojislav izdvojio nekoliko hiljada evra. Međutim, samo mesec dana nakon glamurozne veridbe Jovana je ostavila Miloševića zbog prevare.

Voditeljka je ubrzo prešla preko svega i pomirila se s političarem. Od tada je njihova veza sve jača. Kako se pisalo, Vojin iza sebe ima brak i dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading