POŽGAJ: Zbog kocke smo prodali dedovinu!

Autor: D. L.

Zabava

21.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

​Bivši političar Aleksandar Požgaj otkrio je zbog čega godinama nije razgovarao sa rođenim bratom Nikolom kada su se učesnici "Parova" zapričali na temu kocke, o kojoj se satima polemisalo u vili. Naime, Požgajev mlađi brat godinama je zapadao u dugove, a to je glavni razlog zbog čega je njihova porodica morala da proda gotovo sve što je imala - imanje, šumu i voćnjake.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Aleksandar Požgaj

Učesnik "Parova" ispričao je i kako ga je najviše pogađalo to što je on uvek bio glavni krivac ukoliko nije imao da vrati novac koji je njegov brat nekome dugovao. Prisećajući se jednog od tih događaja, Aleksandru su čak krenule suze na oči.

- U 6 ujutru zvala me je majka i rekla da je Nikola ukrao 400 evra iz firme, ja u tom trenutku nisam imao kod sebe taj novac. Hteli su da prodamo kuću, tome sam se usprotivio jer sam želeo da to sve stane - rekao je Požgaj i naglasio kako su ga posebno pogađale bratovljeve reči koje bi mu uputio kad bi prema njemu imao izlive emocija, uprkos tome što dvojica braće godinama nisu govorili.

- Nismo razgovarali, ali ja bih mu poslao poruku da ga volim, na šta bi mi on napisao: "Kako me voliš kad nemaš pare da mi pomogneš i budeš tu za mene sada kada si mi najpotrebniji" - plakao je Aleksandar dok je pričao tužnu životnu priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading