SLAĐANA PETRUŠIĆ IDE U ZATVOR? Bivša rijaliti učesnica OSUĐENA zbog PREBIJANJA Jelene Golubović!

Autor:

Zabava

05.01.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović je pre sedam godina dobila batine od Slađane Petrušić, a tek je sada izrečena kazna.

SLAĐANA PETRUŠIĆ IDE U ZATVOR? Bivša rijaliti učesnica OSUĐENA zbog PREBIJANJA Jelene Golubović!

Foto: Youtube.com/ D&D Slađane Petrušić

Slađana Petrušić je 2015. godine fizički napala Jelenu Golubović u rijalitiju "Parovi", a sada joj je nakon sedam godina izrećena presuda, što znači da ne sme da dođe u Srbiju jer će odmah biti uhapšena.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Slađana Petrušić

Jelena je Slađu tužila zbog batina koje je dobila, a suđenje je vođeno u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradom gde je Slađi izrečena kazna na šest meseci zatvora.

Po svemu sudeći, Slađana nije razumela svoju presudu, pa je izašla nasmejana sa ročišta. Kada je napokon shvatila da će ići u zatvor odmah je podnela žalbu koja je istog momenta odbačena.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jelena Golubović

Podsetimo, Jelena je nakon batina završila u bolnici, a Petrušićeva je momentalno diskvalifikovana iz rijalitija, međutim samo na kratko jer su se nakon toga obe vratile i nastavile dalje takmičenje.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Slađana Petrušić

- Još se nisam potpuno oporavila od batina koje sam dobila od Slađane Petrušić. Probajte da zamislite koliko su jaki udarci bili kad je Slađa posle rekla da joj je ruka tri dana bila otečena - rekla je Jelena svojevremeno, a kada je završeno suđenje, istakla je da nije zadovoljna presudom, prenosi Espreso.

- Naravno da nisam zadovoljna . Mislim da je to bruka i sramota, da prvo predlože uslovnu kaznu, da bi sudija rekao da je za to predviđeno od šest meseci do pet godina zatvora, pa je presudio najblažu kaznu od šest meseci. Šta to znači? Da ja mogu da se iživljavam, udaram pesnicama po celom telu i dobijem samo šest meseci - rekla je ona tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading