POLIGRAF OTKRIO ISTINU O POŽGAJEVOJ ŽENI I LAKIĆU

Autor:

Zabava

09.01.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola lakić hvalio se ostalima da je imao seks sa ženom Aleksandra Požgaja, međutim, kada je to pitanje njemu postavljeno na poligrafu, ispalo je da bivši fudbaler laže!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nikola Lakić

No, to ga nije pokolebalo, te je i dalje tvrdio kako se između njega i Ivane svašta izdešavalo:

- Istina o celom ovom slučaju znamo samo moja majka, Ivana, Aleksandar i ja... Ostali mogu da nagađaju da li je istina ili ne. Meni je mirna savest, a da li je nekome drugome... Hm... Pravi pokazatelj bio je izraz na Požgajevom licu pre i posle poligrafa. Dakle, sve je jasno kao dan. Ko skapira, skapiraće, ko ne, i ne mora - istakao je Lakić.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj

Nikola se osvrnuo i na to kako na dalje vidi svoj odnos sa Požgajem, te je odgovorio da li mu je žao što je dotični zbog njega štrajkovao glađu.

- Ostaje nepromenjen odnos, on je taj koji mene ne može da pogleda u oči, a ne ja njega, a vi razmislite zašto!!! Možda zbog istine! Štrajkovati glađu zbog nečega što je bilo pre 5 godina, hahah... Marketing je čudo - zaključio je ukućanin luskuzne vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading