(FOTO) On je kriv za raskid Nade Macure!

Autor:

Zabava

03.02.2018

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu Srbiju potresla je vest o raskidu Nade Macure i njenog dečka. Pošto se zna da se doktorka slojevito oblačila i unosila dovoljno tečnosti tokom kritičnih dana, ostaje nerešeno pitanje koji je onda mogući razlog njihovog raskida, a na to pitanje odgovorio je Dejan Stanković Kralj!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nada Macura

Naime, kako on tvrdi, glavni krivac za Nadin raskid sa dečkom je upravo on.

- Nadu Macuru je dečko ostavio zbog mene! Upravo mi je poslao poruku da je posle nekih tajnih zajedničkih fotografija mene i nje koje su došle do njega i mog otvorenog flerta sa njom rešio da je ostavi i da sam ja glavni razlog. Ako je tako, ja se javno izvinjavam to mi nije bio cilj ali i otvoreno priznajem da me njen intelekt privlači i da maštam o njoj. Ona budi strast u meni - napisao je Dejan i objavio fotografiju sa Nadom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

03.02.2018 21:07

Ha ha ha ha koji Kralj.Hvala vam na ovoj vesti , smejem se ko lud.Ziveli, veliki pozdrav od vaseg vernog citaoca.Dejane Kraljuuu

Mara

09.02.2018 19:54

Ganjci se prodavao Nadi za lovu, jadan sta je morao da trpi muka me uhvati kad pomislim na to. Izgleda da ipak lova ne moze bas svuda da busi hahahhaahahaha!!!!!!