OPTUŽENA ZADRUGARKA! Ona je DARKU LAZIĆU UNIŠTILA BRAK?!

Autor:

Zabava

07.02.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Ane Sević i Darka Lazića goruća je tema srpskih medija, a danas u toku žestoke svađe Milan Milošević, novinar "Srpskog Telegrafa" otkrio je i ko je razlog razlaza estradnog para. Ispostavilo se da je glavni krivac Aninog i Darkovog razlaza, niko drugi do Maca Diskrecija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

- Maca je za novine za koje sam radio dala izjavu da se bavi prostitucijom. Sve postoji, snimci, intervjui i tako dalje. Tako da mi ne možemo biti prijatelji, već saradnici. Nemam ništa protiv nje, par puta sam prokomentarisao da je ona ispala poštenija od mnogih ovde - izjavio je Milošević, a Maca je tada iznela optužbe protiv njega:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

- Mogu da se zakunem da mi je davao brojeve od Darka Lazića i od Ćazima kako bi se dopisivala sa njima, a kako bi on imao priču za svoje novine - otkrila je Diskrecija, što je Milana iznerviralo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan, Maca i Saška

- Ti si mi tražila Darkov broj, uništila si čoveka, uništila si mu brak. Za sve to postoje dokazi, slike, prepiske, sve. Mace se rođena majka odrekla - vikao je Milan, a ovome je posvedočio i Bane Čolak.

- Sve što je Milan rekao, ja potpisujem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading