GASTOZ: Jezik može da ti liže put do Novog Sada! ZORICA: Pun mi te je ku*ac više!

Autor: D. L.

Zabava

30.03.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" i nekadašnji emotivni partneri Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz upali su četvrtak uveče u žučnu raspravu, a tom prilikom je Marinković bivšoj devojci rekao da joj je jezik toliko dugačak da može da liže ceo put od Niša do Novog Sada. Na to su ga navele Zoričine reči koje mu je u besu uputila, tvrdeći da zbog njega pazi šta priča u rijalitiju kako njegova devojka Naida nešto ne bi pogrešno protumačila. Čitava rasprava potekla je zbog bezazlene šale koju je Gastoz uputio Zorici ne sluteći da će to biti kap koja će preliti čašu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinković Gastoz

- Svaki put se ugrizem za jezik kad on mene pljuje, pa neću više, dosta je. Ja ovde dva meseca pazim šta ću da kažem o Nenadu i našem odnosu da ne bi njegova devojka nešto pogrešno protumačila. Neću, bre, više, nemoj da me komentarišeš ako ti idem na živce. Pun mi je ku*ac više - poručila mu je Dukićka i dodala:

- Ja sam bila žensko koje je volelo, koje je bilo varano. Sve što sam radila bilo je iz ljubavi. On može po tome da pljuje, to je njegov obraz, ne moj. On se time ponosio, a sad to pljuje. Meni prioriteti nisu bili klubovi i kafane, nego da budem sa voljenom osobom - zaključila je Dukićka.

Dukićka: Sve što sam radila bilo je iz ljubavi, on može po tome da pljuje, to je njegov obraz

Gastoz se zatim nadovezao na njene optužbe i obratio ukućanima:

RepublikaFoto: printscreen/TVhappy
Zorica Dukić

- Ona sve sada karikira i udara na galamu kako bi sebe nešto podigla ovde i bila žestoka riba. Njen jezik može da poliže put od Niša do Novog Sada. Njena jezičina je nešto što nisam mogao da trpim. Više nisam mogao stres da podnesem i ta ispitivanja gde sam bio i šta sam radio. Nisam hteo ni kući da dolazim. Jednostavno ustanem iz kreveta, odem i to je to - rekao je Marinković.

Ukućani su nakon rasprave komentarisali Zoričin i Nenadov sukob. Većina takmičara stala je na stranu Dukićke tvrdeći da je ipak bila u pravu za većinu stvari koje je Marinkoviću sasula u lice tokom svađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading