Mili smuvao Tijanu - kraljicu silikona!

Autor: G. D.

Zabava

17.07.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Radosavljević Mili smuvao je poznatu "kraljicu silikona" Tijanu Đuričić, bivšu učesnicu rijalitija "Farma".

Iako je poslednjih dana rijalitija "Parovi" bio u ljubavi sa zgodnom Meom Bond, sa kojom je pravio velike planove za budućnost, došlo je do preokreta i njih dvoje su otišli svako na svoju stranu. Prošle srede Mili se pojavio u popularnoj "Kafani na vodi", ruku pod ruku sa Tijanom. Prisutni su bili šokirani kada su videli ovo dvoje zajedno jer niko nije očekivao će se baš oni spojiti.

Mili: Tijana je prava bomba. Lepa, nežna, ali u isti mah opasna i žestoka. To je ono što mene loži kod žene

- Tamara je odavno bacila oko na Milija, dopalo joj se njegovo učešće u Parovima i stalno je pričala drugaricama kako će morati da ga upozna kako zna i ume. Kako je skoro dve godine bio u rijalitiju, nije bilo šanse da mu priđe. Međutim, Tijana je bila istrajna i dočekala je svojih pet minuta. Ona je odmah počela da bombarduje Milija porukama po njegovom izlasku iz "Parova". Bila je uporna, iako je on u početku bio rezervisan jer ima predrasude prema takvim devojkama koje imaju sve i žive lagodnim životom. Ipak, pristao je da se vide i da popričaju, nakon čega se se rodile simpatije i sa njegove strane - kaže naš izvor. Pozvali smo i Milija, koji nam je rekao kako je Tijana žena i po i kako nije mogao da joj odoli.

- Bila je uporna kao nijedna devojka do sada. Pokazala je da je baš zainteresovana za mene. Odlučio sam da se vidim sa njom i nisam pogrešio. Tijana je prava bomba. Lepa, nežna, ali u isti mah opasna i žestoka. To je ono što mene loži kod žene. Za sada samo dejtujemo i provodimo vreme zajedno, ali videćemo kako će se sve odvijati, ni ona ni ja nismo opterećeni - kaže Mili za Rijaliti.

Kako saznajemo, Radosavljević ne žali para na svoju dragu, pa joj ispunjava sve njene želje i hirove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading