IVAN OVO PREPORUČIO MILJANI!

Autor:

Zabava

22.07.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Miljana Kulić ispisali su rijaliti istoriju jer su prvi par koji je začeo bebu u programu ovog tipa, a Marinkovićeva poslednja objava na Fejsbuku sve je navela na to da pomisle kako se Miljana porodila!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ivan Marinković i Miljana Kulić

Naime, Marinković je javno upitao da li je Predrag dobro ime za dečaka, pa su ga pratioci odmah upitali da li je ponovo postao otac, i da li je to Kulićeva rodila naslednika?

 

On se tim povodom nije oglašavao, a Miljana je kratko i jasno poručila da će se dete zvati Željko, kao i da ona Ivana više ne poznaje.

- Ko je taj čovek? Nemam pojma o kome pričaš, ja Ivana Marinkovića ne poznajem. Moj sin će se zvati Željko, ja sam to već i rekla javno. Tako je i ostalo, definitivno će Željko da se zove - poručila je popularna trudnica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
MIljana Kulić

Ona je otkrila da svakog trenutka iščekuje da na svet dođe njen naslednik.

- Termin mi je od danas, pa svaki dan. Mogu sad da se porodim, više je postalo nepodnošljivo, ove vrućine i sve. Kad sam izdržala sve ove mesece izdržaću i još malo - rekla je Miljana za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading