Goca i Šijan ulaze u "Parove 7"

Autor:

Zabava

21.08.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedma sezona popularnog rijalitija "Parovi" uskoro će startovati na Hepi televiziji, a kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, u velelepnu vili u Zemunu uskoro će se useliti pevačica Goca Božinovska i njen naslednik Mirko Šijan!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Goca Božinovska

Kako saznajemo, posle dužih pregovora sa produkcijom i pevačicinog vaganja da li da zaista ponovo stane pred kamere, i to sa sinom, ipak je odlučila obraduje svoje fanove s obzirom na to da se dugo nije pojavljivala u medijima.

Naime, pevačica odavno ima veliko rijaliti-iskustvo jer je već učestvovala u rijalitiju "Farma" pre nekoliko godina, a kako se veoma dobro pokazala, vrlo brzo je postala jedan od miljenika nacije, što je njen plasman u rijalitiju i pokazao. Iako isprva nije bila za to da se i njen sin Mirko Šijan oproba u ovakvoj vrsti šou-programa, ipak je na kraju svesna činjenice da je on punoletan i da ima prava sam da odlučuje da li će ući u rijaliti.

Goca se plaši da neko ne isprovocira Mirka do te mere da skoči i pobije se s nekim

Foto: instagram.com/mirkosijan
Mirko Šijan

- Goca nije za to da njen sin uđe u sedmu sezonu "Parova" zbog toga što dobro poznaje njegov temperament. On je tip osobe koja ima vrlo kratak fitilj u trenucima kada neko krene da ga provocira, što za rijaliti nikako ne bi bilo dobro. U "Parovima" ima raznih profila ljudi koji su skloni provokacijama, pa se plaši da se neko ne zameri njenom nasledniku, isprovocira ga i natera da skoči i da se pobije. Mirko je slab na to kada neko na bilo koji način napada njegovu majku i sve bi učinio da je zaštiti. Šijanu je oduvek prijala popularnost i slava zbog toga što je sin slavnih roditelja, a učešće u rijalitiju smatrao bi samo jednim novim iskustvom - priča izvor blizak produkciji i dodaje da će Goca ulaskom u rijaliti najaviti i nove poslovne poduhvate, a kako je zdravstveno mnogo bolje nego ranije, prijaće joj promena i izlazak iz kuće posle dužeg odmora.

- Goca je imala intervenciju na glasnim žicama, zbog čega je bila primorana da se odmara kod kuće i što manje kreće. Početkom godine ostavila je i cigarete, što joj je jako teško palo, pa je konstantno bila nervozna i neraspoložena. Poziv da se ponovo nađe u rijalitiju sa sinom isprva je Goci bio nezamisliv, ali je posle dužeg vaganja i razgovora sa bližnjima i bliskim prijateljima shvatila da bi joj promena posle dužeg povlačenja iz medija dobro došla. Shvatila je koliku podršku je imala od naroda dok je jednom već boravila u rijalitiju, pa je to ipak bilo presudno da preseče i donese odluku da ponovo uđe u šou-program - završava naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading