SELO TRAŽI DA SE ODREKNEM ĆERKE! Žizelina majka u panici

Autor: Republika

Zabava

18.09.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Živković majka Ivane Živković Žizele, iz sela Roćevca kod Svilajnca stidi se zbog ponašanja svoje ćerke u "Parovima". Ona kaže da učesnicu rijalitija ni selo ne podržava i da njene komšije traže da je se odrekne.

RepublikaFoto: instagram.com/posutkina
Žizela

Snežana zamera Žizeli što mnogo psuje, otkriva intimne detalje iz svog života i nije ženstvena.

- Ne znam šta se sa njom dešava. Ne prepoznajem je. Ovo ponašanje će je dovesti u propast. Mnogo brblja i priča neke stvari koje nemaju veze sa životom, slagala je dosta toga. Laže za neke momke, neka ih ne spominje. Nemojte da dozvolite da nas bruka, ionako su svi počeli da nas ogovaraju. Ja se ne krećem mnogo po selu, ali čujem priče i loše komentare. Traže od nas i da je se odreknemo, ali mi to nećemo. Sada je ona glavna tema i svi je ogovaraju zato što je na televiziji. Ona je naša i dobra je devojka, samo joj zameram što se ne ponaša pristojno - priča Žizelina majka, koja ćerku prati 24 sata u rijalitiju.

- Suprug i sin ne gledaju tako često, ali ja ne propuštam. Ne sviđa mi se njen pristup u nekim situacijama, ali to može da se popravi. Zahtevam samo da se smiri i biće sve u redu - kaže Snežana.

Živkovićka ne bi podnela kada bi se njena ćerka zaljubila u "Parovima" jer smatra da to ne priliči devojci sa sela.

- Ona je imala mnogo momaka i ne treba joj u rijalitiju. To stvarno ne bih mogla da gledam, niti bih dozvolila takvu vezu. Neka ne pomišlja na to jer je tamo ušla iz nekih drugih razloga. Nemam ništa protiv da ima dečka jer je vreme da se uda, ali van kamera. Ni njenom ocu se to ne bi svidelo - zaključuje Žizelina majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading