Učesnica "Parova" se se*sala pred majkom!

Autor:

Zabava

03.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Stankov i Nikola Jovanović imali su seks u spavaćoj sobi, u toku kog je produkcija telefonskim putem uključila njenu majku.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ljubica

Striptizeta i oženjeni konobar potpuno su zaboravili na kamere, ali i na članove porodice, ona na majku, a on na ženu.

Tokom prvog pokušaja Conje i Ljubice da imaju seks, u program se telefonski uključila Ljubičina majka i prekinula ih u tome, vrištala i nerazumno ponavljala kako je užas to što njena ćerka radi, te da ih je obrukala za vek i vekova. Veza se ubrzo prekinula, oni su na nekoliko minuta otišli jedno od drugog, a onda su nastavili akciju kao da ih njena majka nije prekinula u seksu.

Conja je prvi legao u krevet, dok mu se uplakana Ljubica pridružila i potražila utehu u njegovom zagrljaju nakon velike svađe sa majkom. Ubrzo su krenuli dodiri, poljupci i uzdasi, a Ljubica je imala zanimljiv komentar.

Ljubica i Conja imali žestok seks, usred kog ih je telefonskim putem prekinula njena majka

Ljubica: Prestani da me ljubiš, imaš kvarne zube, sa tobom hoću samo seks. Smrdi ti iz usta užasno. Ne ljubi me.

Conja ju je poslušao i prestao da je ljubi, ali onda je počeo žestoko da vodi ljubav s njom, pa je jorgan krenuo da se pomera sve brže i brže. Cela akcija je bila veoma žustra i trajala je svega nekoliko minuta, a u jednom momentu se čulo kako Ljubica maznim glasom govori:

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy

- Spusti se dole i liži me.

Nakon završenog seksa, striptizeta je pitala produkciju da li će sutra doći njen bivši dečko, što je razbesnelo Conju.

- Ja se nadam da ovo moj tata neće gledati jer on ne zna ništa o tome i rekao mi je da ima da me se odrekne preko novina ako ga budem obrukala - zaključila je Ljubica nakon žestokog seksa sa Conjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading