BAKI OTVORIO DUŠU: Osudili su me na 5 godina, pobegao sam zbog DRAGANE MIRKOVIĆ!

Autor:

Zabava

03.10.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Baki B3, koji je trenutno u rijalitiju Parovi ispričao je deo ppotresne životne priče i priznao da je odrastao u nemaštini, da je kao tinejdžer završio u popravnom domu, a kasnije i u zatvoru zbog težih i lakših krivičnih dela.

Foto: printscreen/TvHappy
Baki B3

- Bio sam u najstrožem popravnom domu, zvali su ga "Sivi dom". Tamo sam proslavio 15. rođendan, zbog krađe motornih vozila sam bio osuđen na pet godina. Niko me nije maltretirao, ali potukao sam se nekoliko puta. Tamo sam završio školu i naučio zanat. Bilo je veoma teško - ispričao je Baki u "Parovima" i otkrio da je zbog Dragane Mirković pobegao iz zatvora:

- Dragana je u ono vreme, devedesetih, bila velika zvezda kao i danas. Kada su mi javili da radimo spot sa njom imao sam otvoreni tretman. Iskoristio sam trenutak i pobegao kući, moji su se šokirali kad su me videli na vratima. Tad smo snimili spot za Draganin veliki hit "Baš tebe volim ja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading