ŠOK! Zadruga i Parovi se OTIMAJU OKO MALOG LJUBE!

Autor: blic.rs

Zabava

07.10.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik “Pinkovih zvezdica” Ljuba Stanković dobio je ponudu Televizije “Hepi” da se pridruži rijalitiju. Oni njegovoj porodici nude i da isplate penale prema “Pinku” jer bi time bio prekršen ugovor koji mališan ima sa ružičastom televizijom.YA

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Ljuba Stanković

- Boban im je zahvalio na ponudi i rekao da mora o tome da razmisli jer je Ljuba ipak još uvek dete, a rijaliti programi nisu za njegov uzrast - dodaje sagovornik.

Nakon ove ponude Boban je pričao sa čelnicima TV “Pink” koji su mu, sasvim očekivano, poručili da nisu za to da Ljuba uđe u “Parove”.

- Na “Pinku” su mu rekli da oni ne pristaju da učesnik njihovog projekta koji je ugovorom veza za njihovu kuću ulazi u rijaliti šou konkurentske televizije. S druge strane, pričali su sa Bobanom o tome da Ljuba uđe neko veče u “Zadrugu” da peva na žurki, ali su mu rekli i to da su raspoloženi da njega samog ubace u “Zadrugu” kao učesnika, gde bi se predstavio kao tata Ljube Stankovića. Boban još uvek razmišlja o ovoj ponudi, ali i ponudi sa “Hepija” - završava  izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading