Bila je voditeljka "Parova", ali je rešila da napusti sve i putuje po svetu! Evo gde se sada nalazi

Autor:

Zabava

23.10.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Savić, bivša voditeljka TV Hepi, odlučila je da uradi nešto za šta se mnoge njene kolege ne bi nikad odlučile. Ona je rešila da napusti karijeru koju je u Beogradu godinama gradila i ode u nepoznato.

Savićeva poslednje dve godine putuje po celom svetu i zaposlena je kao stjuardesa u avio-kompaniji Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mnogi bi rekli da Ivana živi život iz snova. U zavisnosti od posla, često menja mesto prebivališta, ali kad god je u prilici dođe u Srbiju da poseti porodicu.

- Po ko zna koji put napuštam najlepšu zemlju na svetu i sve one ljude kojima sam dala svoje srce. Svaki put plačem, ali uporno odlazim i ne znam kada ću da se vratim. Danas nisam plakala jer mi je bilo žao da trošim suze za nešto lepo što me čeka. Plačem samo od sreće od sada, jer definitivno znam da se uskoro vraćam kući. Zauvek - rekla je Savićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading