Učesnica "Parova" otkrila da li je bila Arkanova ljubavnica!

Autor: alo.rs

Zabava

31.10.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljenka Ilić sinoć je odgovarala na najškakljivija pitanja, a njen Parograf pomerio je sve granice. Naime, takmičarka sa impozantnom prošlošću, ispričala je sve o navodnoj priči da je bila Arkanova ljubavnica, zašto se vratila iz Slovenije sa samo jednim dolarom, kao i kako je postala sponzoruša iako nikada nije volela imućne muškarce:

Željko Ražnatović Arkan

- Kada sam bila u Milanu sa svojim tadašnjim verenikom, posvađali smo se, on mi je u toku te svađe lupio šamara koji nisam mogla da mu oprostim, a ja sam u naletu besa bacila sav novac i karticu koju sam imala kod sebe.Ostao mi je samo jedan dolar koji uvek nosim sa sobom za sreću - rekla je Ilićeva.

Voljenka navodi da nikada nije želela da postane sponzoruša, iako je živela u to doba, kada su sve devojke birale muškarce za partnere isključivo ako imaju novca:

- Mene to nije zanimalo, jer sam dosta zarađivala u to vreme.Međutim, dopao mi se čovek koji je držao zlataru, a potom i kockarnicu Aleksandar.Dugo mu je trebalo da me zavede, a onda sam ušla u vezu sa njim i bili smo zajedno šest godina.Ono što je tada mnoge iznenadilo, jeste to što sam njega ostavila zbog siromašnog dečka u koga sam se zaljubila - kazala je Ilićeva.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Voljenka Ilić

Pitanje koje je možda najviše zanimalo naciju, jeste da li je Ilićeva bila ljubavnica Željka Ražnatovića Arkana:

- Ne naravno, ja sam bila PR njegov i Cecin. Tokom proslave na kojoj smo bili zajedno, on je kleknuo ispred mene i od tada datira priča da sam ja zapravo njegova ljubavnica - otkrila je Voljenka.

Njen odnos sa Milutinom Radosavljevićem Milijem zaintrigirao je mnoge, a Voljenka ističe da je on njen najveći životni promašaj, kao i da se kaje zbog toga što je bila intimna sa njim:

- Imala seks sa njim radi preporuke za ulazak u rijaliti. Želela sam na neki način da se revanširam što će me preporučiti, a onda on nije ispao džentlmen kada je ispričao nešto što je rekao da nikada ne bi -rekla je Ilićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading