(FOTO) Ugradila je silikone pred očima javnosti: Glumica ih ponosno ističe!

Autor: blic.rs

Zabava

20.11.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša glumica je jedna od retkih koja je pred očima javnosti uradila operaciju grudi. Od tada ona ih ponosno ističe, a kaže i da je zadovoljna svojim izgledom.

Foto: instagram.com/iva_strljic
Zadovoljna svojim izgledom...

Iva Štrljić je tada priznala da nije imala mnogo vremena za razmišljanje jer su joj nove grudi ponuđene kao kompenzacija od strane jednog časopisa koji je celu operaciju propratio, a te fotografije kasnije i objavio.

- Nisam ranije razmišljala o silikonima. Ponekad sam to komentarisala sa drugaricom, ali se nisam upuštala u neka dublja razmišljanja. Nemam ništa protiv hirurških intervencija, ali ako se one rade na pravi način - izjavila je tada Iva.

- Nijednoj devojčici ne bih preporučila da to radi dok ne sazri. Za takvu odluku treba da bude dovoljno zrela, a organizam mora da se formira, pa tek onda da se eventulano koriguju nedostaci na telu - rekla je tada Iva za "Puls".

- Operaciju smatram normalnom pojavom i tu nema ničeg sramnog. Sa svojim grudima nisam bila nesrećna ili nesigurna, ali činilo mi se da bi baš bilo dobro kada bi bile malo veće.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija na kojima naša glumica ponosno ističe svoje atribute, ali i one na kojima je bez silikona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading