Verica Rakočević priznala: Veljko ima jednu želju koja će mu ostati neostvarena dok je sa mnom!

Autor: blic.rs

Zabava

20.11.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u bračnoj idili od 2013. godine. Iako se kreatorka trudi da mu ispuni svaku želju, jedna je ipak "na crnoj listi" i nikada mu je, priznaje, neće ostvariti.

RepublikaFoto: instagram.com/verica.rakocevic
Verica je starija od Veljka 35 godina...

- Jedna želja će mu ostati neostvarena, dokle god je sa mnom, a to je da me vidi u ultra mini haljini i visokim štiklama. Žao mi je, to se sigurno neće nikada desiti- priznaje ona. 

- Čuvena rečenica moja kume, kad se ja spremam za neki događaj, a ona kaže - Molim te, samo nemoj da se doteraš- dodaje ona s osmehom. 

Sa sujetom se, kao i mnogi, Verica susretala tokom duge i bogate karijere. Međutim, to je nije sputalo da ostvari svoje snove. 

- U principu, u svakom javnom poslu ja mislim da ima sujete. Retki su ljudi koji uspeju da realno vide stvari. Najgore su one varijante kada sebi pridajete mnogo veću važnost i veći značaj nego što zaslužuju, a toga kod nas ima masovno- kaže ona, koja smatra da niko nema pravo da joj kaže šta na njoj stoji dobro a šta ne. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading