Megan se vraća glumi? Kraljevska porodica će poludeti!

Autor:

Zabava

04.12.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi oni koji su mislili da će Megan Markl nakon udaje za princa Harija odbaciti svoju karijeru, izgleda su se prevarili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čim rodi decu, vraća se svom zanatu... Megan i Hari

Naime, vojvotkinja od Saseksa koja je sada u drugom stanju, najverovatnije će nakon porođaja snimiti jedan film što je potvrdila njena dugogdišnja agentkinja Đina Neltorp-Kaun:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Ottawa with my girls, gorgeous Meghan Markle and Fatima Bhutto.

A post shared by Gina Nelthorpe-Cowne (@ginakrugco) on Sep 28, 2016 at 12:33pm PDT

- Sigurna sam da će snimiti još jedan film. Ako Megan poželi da snima, ona će snimati. Ona je odlučna žena koja zna šta želi. Ona je savremena žena, ima slobodnu volju i ona je vođa - rekla je za "Dejli mejl" Đina i dodala da Marklovu sada čekaju ozbiljnije role s obzirom na to da je postala poznata samo zahvaljujući seriji "Suits" koja je nije posebno proslavila.

- Neće biti neozbiljna devojka kakva je bila pre. Uostalom, ona je sjajna glumica i definitivno će raditi nešto ozbiljnije - objasnila je ona i dodala da do povratka neće doći sve dok Megan ne rodi decu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yummy Sushi with Yummy People #ritzcarltongrandcayman

A post shared by Gina Nelthorpe-Cowne (@ginakrugco) on Feb 4, 2016 at 5:44am PST

Ineteresantno je da je ovo veoma ozbiljna izjava budući da dolazi od Kaunove koja je Meganina toliko dobra prijateljica da je čak bila prisutna i kada su se Marklova i princ Hari upoznali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šta će reći kraljevska porodica...? Megan i Hari

A kako će reagovati na ovo Kraljevska porodica i da li će zabraniti Megan da glumi i dalje nije poznato. Ono što jeste je da vojvotkinju od Saseksa već upoređuju sa Grejs Keli, koja je nakon udaje za kneza Ranija III od Monaka prekinula svoju glumačku karijeru. Njoj je suprug, zbog protesta građana u Monaku, zabranio da glumi u filmu "Marni" Alfreda Hičkoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading