Porodicu nervira moja iskrenost: Žarko Laušević otvorio dušu, a evo šta je ispričao o Gagi Nikoliću!

Autor: blic.rs

Zabava

22.12.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac Žarko Laušević gostovao je u poslednjoj emisiji Ivana Ivanovića na televiziji "Prva", a tom prilikom otkrio je mnogo toga zanimljivog, o čemu nije pričao pre.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Žarko Laušević...

- Svaki glumac ima problem zbog ugla iz kog ga snimaju - rekao je Laušević na početku, pa dodao:

- Razmišljao sam što ja moram da sednem na sofu, što ne bih ovde, pa da tebi bude neprijatno.

Malo potom, Žarko i Ivan zamenili su mesta, što je publika ispratila aplauzom. Glumac je potom otkrio da li je njegovoj porodici bilo neprijatno što je otkrio intimne detalje iz knjige.

- Nisu bili svesni svega. Ide im možda na nerve i nivo iskrenosti do koje sam išao. Možda sam i previše iskren bio, ali drugačije nisam mogao - naveo je Žarko, pa naveo anegdote iz karijere.

- Zvao sam Irfana Mensura i predstavio se kao profesor. Stao je bio pored puta, misleći da priča sa nekim profesorom, i tako smo ćaskali 20 minuta - kazao je Žarko i dodao: - Rođeni smo na isti dan, 19. januara.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gostovao kod Ivana Ivanovića...

Žarko je istakao da je Branimir Brstina najbolji imitator, a onda je ispričao priču o Draganu Nikoliću.

- Ulazi Gaga Nikolić, pokojni, u atelje, i kaže: "Deco, je l' ste čuli za ono puškaranje sinoć na Novom Beogradu?". Niko nije čuo, a on kaže: "Jedni pušili, drugi ka*ali"... Onda je Bata Stojković hteo da prepriča Gaginu foru, pa je rekao: "Je l' ste čuli za pušketanje na Novom Beogradu...?" Oni kažu: "Pa nismo", a on će: "Jedni pušketali... A gde mi je ka*anje, mamu mu je*em" - naveo je Laušević, što je nasmejalo mnoge u studiju, pa progovorio o svojim počecima u glumi.

- Moj put u glumi bio je sporiji. Razlog je bio što sam ja došao iz provincije. Svi su živeli kod mame i tate, imali su tu vrstu sigurnosti, ja nisam. Nije bilo majke... Nije mi se vraćalo u Crnu Goru, koju jako volim - rekao je Žarko, pa se osvrnuo na situaciju sa Ivanom Ivanovićem, kad je voditelju predstavio drugara.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Iskreno o svemu... Laušević

- "Ovo je moj prijatelj Zoran, on je reditelj, veliki šmeker", rekao sam bio Ivanu... Nije imao pojma o kome se radi, al' se pravio da zna - izjavio je glumac, pa ga je Ivanović prekinuo.

- "Zoran? Kako ne bi znao, znam sve šmekere beogradske"... Odličan sam bio - kroz smeh je rekao Ivan, a onda je Žarko Laušević progovorio o teškom periodu tokom devedesetih godina i početkom ovog veka.

- Kad prođe neko vreme sve izgleda lakše. Drugačije sagledaš sve. Ne možeš da zamisliš koliko ti je bilo teško. U Americi sam bio ograničen, nisam mogao da vozim, da se krećem kako treba... Imao sam samo staru, roze vozačku dozvolu. Radio sam ono što sam mogao da radim. Kako od poternice da uradim nešto veće? Ulazak u avion? Ilegala potpuna... - rekao je glumac, dok ga je publika pomno slušala. Inače, njegova najveća podrška je druga supruga, koju je upoznao dok je bio u braku sa prvom ženom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading