Džoni Dep uhvaćen sa mnogo mlađom devojkom u Beogradu!

Autor: laineygossip.com

Zabava

14.02.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je samo pitanje dana kada će holivudskom zavodniku Džoniju Depu i njegovim telohraniteljima popustiti koncentracija i kada će glumac biti uslikan u Beogradu sa novom devojkom. Iako se do sada samo šuškalo da Dep ima devojku, koja je mnogo mlađa od njega, sada je i dokazano.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konačno uhvaćen... Džoni

Proslavljeni glumac nedeljama već boravi u srpskoj prestonici gde snima film pod nazivom "Minamata". Džoni Dep je pre nekoliko nedelja viđen kako se ukrcava na avion u Nici ka Beogradu, okružen svojom uobičajenom pratnjom, ali ovog puta je tu bila i mlada i veoma atraktvna žena!

Džoni je u srpskoj prestonici fotografisan sa ovom još uvek nepoznatom devojkom, dok se ljube.

Postoje dve slike sa seta koji se održao 28. januara, ali su te slike postale dostupne tek danas. Kako se šuška, ona je njegova devojka.

Prelepa je, prirodna. Mlada je, naravno! Da li je neko uopšte očekivao da se Džoni Dep smuva sa nekim njegovih godina? Ili čak godina Vanese Paradi? Vanesa je, inače, imala 40 godina kada su se oni rastali. Džoni verovatno neće ponovo biti sa nekim ko ima 40 godina dok on sam ne bude imao 80, što je za 25 godina. Pa, ko god ta osoba bila, ona trenutno ima 15 godina.

Kako god, priča još uvek nije uzela maha, ali će verovatno za par sati ove slike biti svuda, pa ćemo možda i saznati identitet devojke. Jedva čekamo da saznamo koliko je i da li je Džoni posvećen ovoj devojci! Da li ga je ona izvukla iz očaja, da li je ponovo pronašao svoju svrhu u svetu, da li je ponovo počeo da veruje u mogućnosti koje život pruža nakon što mu je Amber Herd uništila veru u ljudskost, jer je imala drskost da ne prihvati nasilje u braku.

A sa Džonijem se nedavno u Beogradu fotografisala mlada pevačica Ivana Nikolić, jedna od članica grupe "Hurricane", koja nije propustila priliku da ove fotografije objavi na svom profilu na instagramu.

Foto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Ivana je uhvatila Džonija, ali samo za fotkanje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading