Šok: Ćerka Donalda Trampa se udaje u Beogradu!

Autor:

Zabava

13.03.2019

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tifani Tramp doputovala je u srpsku prestonicu pre dva dana, a prema nezvaničnim informacijama planirala je da sa svojim dečkom Majklom Bulosom, njegovim bratom, kao i sa još nekim prijateljima ostane u Beogradu do 20. marta.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Uživa u Beogradu... Tifani

A kako se spekuliše, s obzirom na to da je došla sa dečkom, inače bogatim nigerijskim naslednikom i njegovim bratom, navodno je, Tifani planirala da sa Bulosom sklopi brak upravo u Beogradu.

Najmlađa ćerka predsenika Amerike, Donalda Trampa oduševljena je Beogradom i već je posetila muzej "Nikole Tesle", Skadarsku ulicu odakle je objavila i fotografiju kao i mnoge druge znamenitosti.

A u toku današnjeg dana, njen dečko kupio joj je i pet bundi jedne domaće dizajnerke. 

Foto: instagram.com
Fotografija sa statuom Karla Maldena u Beogradu...

Tifani i Majkl se ne razdavajaju, a izvori bliskih njenom okruženju kažu da se Trampova najmlađa ćerka uputila na ovo putovanje jugoistočnom Evropom kako bi se i tajno udala:

- Tifani je oduvek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dve godine i došli su na ludu ideju da se tajno venčaju tokom putovanja, i to u zemlji gde ih niko ne zna. Bili su uvereni da je Srbija pravi izbor. Tifani nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu. Želela je da se Majklu zavetuje na večnu ljubav, i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko njima najbližih ljudi - priča izvor.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jan 4, 2019 at 11:21am PST

 

- Trampova ćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je ona uradila. To planira lično da mu saopšti. Svesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Takođe, svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, gde im žive porodice i prijatelji - završava izvor.

Ćerka Donalda Trampa uživa u Srbiji, ali je ipak odlučila da bude okružena pripadnicima svog obezbeđenja. Tifani je okružena sa pet prstenova obezbeđenje, što je uglavnom praksa kada dolaze najviši politički zvaničnici. 

Tifani Tramp je najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD, koju je Donald dobio u braku s bivšom ženom Marlom Mejpls.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading