Rođen kada i Džordž Kluni: On će krstiti bebu Megan Markl i princa Harija!

Autor:

Zabava

06.05.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl jutros u 05:26 je na svet donela dečaka, a porođaju je prisustvovao i njen suprug Princ Hari.

Foto: Tanjug/AP
Odabrali i kuma za bebu... Megan i Hari

Kraljevska beba rođena je 06. maja, istog dana kada svoj rođendan proslavlja i Džordž Kluni, za kojeg se pisalo da će biti kršteni kum detetu Megan Markl i princa Harija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kume, izgore ti kesa... Amal i Džordž Kluni

U kraljevskoj porodici se sve bebe krste 40 dana posle rođenja, a još prošle godine se pisalo da slavni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal biće kršteni kumovi Harijevog prvog deteta. Ovo je britanskom “Dejli mejlu” tada otkrio Klunijev rođak Ben Breslin ali ni glumac, ni Kensingtonska palata nisu potvrdili.

Ljudi rođeni na ovaj datum, prema tumačenjima, imaju istaknut umetnički senzibilitet i maštovitost, pa se mnogi među njima bave umetnošću, a posebno pevanjem, stvaranjem, dizajniranjem ili modom. Takođe, navodi se da lako sklapaju produktivna partnerstva, a u odnosima sa drugim ljudima ih krasi vrlo ugodan i ljubazan nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading